Ricciardo je překvapen, Vettel lituje chyby

Ricciardo je překvapen, Vettel lituje chyby

Za oběma mercedesy vystartují do zítřejšího závodu ze druhé řady piloti Red Bullu Daniel Ricciardo a Sebastian Vettel.

Australan přitom nečekal, že skonči za nejrychlejším Lewisem Hamiltonem tak blízko, zaostal za ním jen o 173 tisícin sekundy. „Před víkendem jsme si mysleli, že pokud bychom dokázali být dvě až tři desetiny za mercedesy, pak by tu byla šance držet se jich i v závodě. V kvalifikaci jsme za nimi skončili nakonec blíže, než jsme čekali, takže je to dobré.“

„Pokud se nám povede start, tak to bude o tom jet chytře a udělat něco s naší strategií. Když budu blízko, pak budu útočit, to jsem se letos nikdy nestyděl dělat, na městské trati je to ale obtížné. Mám to blízko od domova a je pěkné vidět na tribunách pár australských vlajek. Snad jim zítra nadělím stupně vítězů.”

Čtyřnásobný mistr světa Vettel naopak se svou kvalifikací příliš spokojen není. „Nejsem spokojen se svým posledním pokusem, tlačil jsem až příliš a neposkládal to dohromady, takže nejsem úplně spokojen. Myslím, že máme dobrou rychlost, ale zdá se, že tu tady mají dobrou všichni. Je to dlouhý závod, takže uvidíme, jak budou fungovat pneumatiky a co s tím můžeme dělat.”

Doporučujeme

Články odjinud