Řešení Hamiltonových problémů bude chvíli trvat, avizuje Brawn

Řešení Hamiltonových problémů bude chvíli trvat, avizuje Brawn

Šéf týmu Mercedes Ross Brawn ujistil, že jeho lidé pracují na tom, aby Hamilton měl ve voze vše tak, jak potřebuje, ale předpokládá, že řešení nepřijde hned.

Hamilton po závodě v Monaku přiznal, že mu schází rychlost, a dodal, že musí především zapracovat na sobě, aby z vozu dostával maximum.

"Myslím, že je to celkem subtilní záležitost, způsob jezdcovy komunikace, jak chápete to, čeho chce dosáhnout, a jak ladíte auto, aby vyhovělo jeho potřebám," komentoval Brawn pro Espn. "My máme u Lewise velmi dobrý tým a velmi zkušené lidi. Je to jen o přijití na to, co potřebuje, co hledá."

"To se může lišit od toho, co hledá Nico, i když jsou si ve vozech poměrně blízko, ale prostě to bude nějaký čas trvat. Nico je u týmu čtyři roky nebo pět let a přesně ví, jaká tlačítka má v rámci týmu mačkat. Lewis se to učí chápat, za kým má zajít, když potřebuje probrat určité aspekty vozu. To chvíli trvá a Lewis má proti sobě v Nicovi velmi tvrdého a talentovaného konkurenta."

Hamilton potvrdil, že si zatím ještě nezvykl na všechny aspekty vozu a týmu. Po pěti letech u McLarenu si musí osvojit jiné fungování mnoha věcí.

Doporučujeme

Články odjinud