Renault věří, že bude Senna od Japonska podávat lepší výkony

Renault věří, že bude Senna od Japonska podávat lepší výkony

Bruno Senna má za sebou tři závody v barvách Renaultu, a i když nezklamal, zatím ani neoslnil. Šéf týmu Eric Boullier je přesvědčený, že se Brazilec brzy zlepší.

"Dobře se učí a v každém závodě je lepší," řekl Boullier o Sennovi pro Autosport. "Budu k vám upřímný, víme, že Spa bylo těžké kvůli počasí, Monza je specifická trať a Singapur také, navíc nemáme nejlepší auto. Od Japonska začne skládat všechny díly skládačky dohromady a měl by mít lepší výsledky."

Pozitivní z pohledu Senny je, že u Renaultu nezapadl do stínu Petrova. Boullier přiznal, že se Petrov možná nechal novým týmovým kolegou trochu zaskočit.

"Vitalij podává dobré výkony, ale spíš než rychlost mu možná dělá starosti to, jak Bruno dobře zapadl do týmu a že přitahuje trochu víc pozornosti. Na trati mají dost prostoru, aby se jeden vyrovnal druhému."

Senna u Renaultu závodí nejen o výsledky, ale také o sedačku pro příští sezónu. Petrov by měl u týmu zůstat, ale s druhým místem se čeká na Roberta Kubicu. Pokud se polský jezdec nebude moci vrátit, získá jeho vůz pravděpodobně někdo z dvojice Senna - Grosjean.

Doporučujeme

Články odjinud