Red Bull si nemyslí, že by byl v Singapuru favoritem

Red Bull si nemyslí, že by byl v Singapuru favoritem

Jen tři jezdci vědí, jaké to je vyhrát v nočních ulicích Singapuru. Poté, co se formule 1 vrátila do země po více než 30 letech, zde zvítězili jen Lewis Hamilton (1x), Fernando Alonso (2x) a Sebastian Vettel (3x). Red Bullu tato trať vždy sedla.

Sebastian Vettel měl vždy nejsilnější druhou část sezóny a to počínaje Singapurem, kde vyhrál v posledních třech letech. Je zřejmé, že okruh bude svědčit Red Bullu i letos. Když se podíváme na formu rudých býků v Monze a především ve Spa, měli by být v Singapuru vpředu.

Christian Horner si ale nemyslí, že by jeho tým byl favoritem číslo jedna. „Je to trať, která nám v posledních letech vždy sedla, ale v tomto oboru neexistují žádné jistoty. Očekáváme, že Mercedes bude neuvěřitelně rychlý,“ zamyslel se Horner pro Autosport.

Stříbrné šípy navíc využívají žolíka a před Singapurem změní převodové poměry.

Horner očekává, že silný bude také Williams, protože má formu po celé léto. Valtteri Bottas si to ale nemyslí, podle něj budou Singapur a pak také Brazílie pro Williams spíše těžšími okruhy. Podle Bottase bude mít Williams na pódium v Suzuce, Austinu a Abú Dhabí. 

Doporučujeme

Články odjinud