Red Bull přes noc vyřešil své problémy

DOPLNĚNÉ VYDÁNÍ.





pochodu. „Nemáte ponětí, čím si kluci v garáži dneska v noci prošli. Byli jsme vyklepaní, že nám auta nedojedou do cíle, protože pokaždé když jsme včera vyjeli v trénincích, zůstali jsme stát na trati. Je naprosto neuvěřitelné, že jsem obě auta dovezli domů a získali maximální počet bodů,“ popsal Webber.

















Australan byl zároveň rád, že se závod obešel bez přerušení, přestože celou dobu lilo. „Co se týče aquaplaningu, bylo to na hraně. Jsme považovaní za nejlepší jezdce světa, takže takové podmínky jsou pro nás výzva. Chceme překonávat tyhle překážky, ale i tady existuje hranice. Dneska jsme ji nepřekročili, ale byla blízko,“ řekl Webber.

Jen jedna maličkost pokazila lidem u Red Bullu lehce náladu. Čínští pořadatelé jim na stupních vítězů pustili špatnou hymnu. Místo té rakouské totiž zazněla anglická.

„Byl jsem trochu zklamaný. Máme rakouskou licenci, takže se měla hrát rakouská hymna. Možná ji Číňané neměli,“ poznamenal konzultant stáje Helmut Marko. Pořadatele mohlo zmást i to, že Red Bull má továrnu v britském Milton Keynes.

Doporučujeme

Články odjinud