Red Bull není na odpis, míní Ricciardo

Red Bull není na odpis, míní Ricciardo

Navzdory všem problémům měl Daniel Ricciardo ve čtvrtek nejlepší den zimních testů a myslí si, že má Red Bull jen zpoždění.

Australan dnes odjel jen 39 kol, přesto zůstal pozitivní. "Pořád to není dost kol, ale jdeme správným směrem," uvedl. "Minulý týden jsme dělali věci, které jsme chtěli dělat v Jerezu, a tento týden děláme věci, které jsme chtěli dělat minulý týden. Takže určitě ještě nejsme na úrovni, kterou chceme."

"Co se týče našeho výkonu, určitě jsme dnes dopoledne pokročili. Pokud takhle budeme pracovat další tři dny, určitě by nám to v Melbourne pomohlo. Zůstáváme pozitivní a optimističtí. Každý den se můžeme naučit hodně a do Melbourne jich ještě pár zbývá, takže budeme v pořádku."

Australan je dokonce přesvědčený, že Red Bull může pomýšlet na úspěch. "Pořád věříme, že můžeme být vpředu. Je zřejmé, že asi nebudeme v Melbourne dominovat, ale pořád je brzy."

"Dnes dopoledne to určitě bylo lepší, pokročili jsme a celý komplet fungoval, než přišly problémy. Ale dnešek byl určitě nejproduktivnější od začátku roku. Testy nejsou perfektní, to je jisté, ale dostáváme se tam. Musíme si odškrtnout hodně věcí a my je pomalu odškrtáváme."

Doporučujeme

Články odjinud