Prohlášení týmů po závodě v Kanadě

Prohlášení týmů po závodě v Kanadě

Kapitoly článku:


Nico Hülkenberg (5.)

Němec po souboji s Alonsem a Buttonem nakonec skončil na páté pozici. „Safety car na startu mi příliš nepomohl, jelikož jezdcům na superměkké směsi to umožnilo natáhnout jejich stinty. Tím, že jsem byl na jiné strategii oproti ostatním, jsem za sebou stále někoho měl. Byla to zábava, ale také to bylo náročné, obzvlášť na konci, kdy jsem měl za sebou už dlouhý stint na superměkké směsi.”

Sergio Pérez (11.)

Mexičan v závodě skončil v posledním kole po kolizi s Massou. Je však v pořádku. „V nájezdu do první zatáčky jsem bránil svou pozici, když do mě zezadu narazil. Byl to velký náraz, ale jsem v pořádku. Jsem smutný za tým, jelikož to byl skvělý závod a strategie jedné zastávky vycházela skvěle. Daniel (Ricciardo) se přede mě dostal, když jsem měl elektrický problém na voze, pro posledních pár kol se mi podařilo celý systém restartovat. Stupně vítězů dnes byly reálné a jsem zklamaný, že jsme přišli o body.”

Robert Fernley (zástupce šéfa týmu)

„Stejně jako v předchozích závodech vypadala naše rychlost opravdu dobře a jsme přesvědčeni, že to proměníme v další dobrý výkon v Rakousku.

Doporučujeme

Články odjinud