9
Fotogalerie

Prohlášení týmů po pátku v Monze

Kapitoly článku:


Lewis Hamilton (1./2.)

Brit vstoupil do víkendu Velké ceny Itálie nejrychlejším časem v prvním tréninku, ve druhém obsadil druhou pozici za Nicem Rosbergem. Odpoledne však vyrazil na trať až hodinu po začátku tréninku, jelikož se na jeho voze objevil elektronický problém.

„Přes oběd jsme udělali nějaké změny a pak další během tréninku, a ačkoliv jsem nezajel moc kol, vůz se chová dobře. Pokusím se porozumět tomu, co se během tréninků naučil Nico a prostřednictvím dat se to zkusím naučit. Máme docela podobný jezdecký styl. Je tam pár rozdílů, ale celkově je to velmi podobné. Jsou místa, kde dnes našel nějaký čas a nastavil vůz, což mně se během tréninku nepodařilo. Celkově tým pracuje pospolu. Když se jeden vůz posune dopředu, udělá tak celý tým. Snad budeme mít zítra možnost pracovat na více věcech.”

F1MONZA2014_JK1619303.jpgF1MONZA2014_JK1619315.jpgF1MONZA2014_JK1619552.jpg

Nico Rosberg (3./1.)

Vedoucí muž průběžného pořadí Nico Rosberg si pochvaluje zejména výkonnost vozu na jedno kolo. Dnes se však ve voze necítil příliš dobře.

„Zdá se, že na jedno kolo jsme rychlí, ale v dlouhých jízdách jsou soupeři lepší. Ve voze jsem se necítil na sto procent sebejistě, takže s dneškem nemůžu být příliš spokojen a dnes večer budu muset s klukama udělat hodně práce.”

Doporučujeme

Články odjinud