6
Fotogalerie

Prohlášení týmů po pátku v Maďarsku

Kapitoly článku:


Valtteri Bottas (15./8.)

Finský závodník připustil, že bojovat s Red Bullem a Ferrari nebude na Hungaroringu jednoduché, přesto tvrdí, že Williams si tyto soupeře musí dávat za cíl.

„Víme, že tady to bude složitější. Myslím, že to o tomto víkendu bude vyrovnané, ale mělo by to být naším cílem. Víme, že to nebude tak snadné jako na jiných okruzích, ale musíme k tomu směřovat.

Ještě jsem neviděl, jak jsou na tom z pohledu rychlosti ostatní, takže je těžké něco říkat, ale co říci mohu, je, že mně se dařilo jezdit celkem konzistentně, sem tam jsem ve své jízdě někoho potkal, ale musíme to ještě zanalyzovat.“

Felipe Massa (10./10.)

Brazilec souhlasí s názorem týmového kolegy. Jeho den byl navíc ovlivněn dosud nespecifikovanými potížemi se zadním zavěšením.

„Myslím, že tohle by pro nás mohla být náročnější trať, ale uvidíme zítra po kvalifikaci, to budeme lépe vědět, jak na tom jsme.

Já jsem si dneska moc hladký den neužil, hlavně jsem nemohl úplně ideálně odjet dlouhou jízdu, ale zítra je nový den, tak se snažme a uvidíme, jestli můžeme být konkurenceschopní. Měl jsem zvláštní pocit v pravých zatáčkách, v levých to bylo jiné, musíme zkontrolovat zadní zavěšení.“

Doporučujeme

Články odjinud