Prohlášení týmů po pátku v Brazílii

Prohlášení týmů po pátku v Brazílii

Kapitoly článku:


Kevin Magnussen (9./10.)

„Vůz tady nevypadá špatně, bylo ale těžké zajet dobrý čas, protože trochu ztrácíme na maximální rychlosti. Musíme se na to podívat. Dnes jsme se při vysokých teplotách trápili s pneumatikami více, než jsme čekali. Když bude v sobotu sucho, tak myslím, že můžeme ještě zlepšit naše nastavení a dosáhnout nějakého zlepšení. Měli bychom také najít více rychlosti a snad v kvalifikaci dosáhneme nějakého slušného výsledku.”

Jenson Button (17./16.)

Dopoledne se Brit příliš nesvezl, když už v instalačním kole se na jeho voze objevil problém se systémem ERS. „Dnešní ráno bylo trochu problematické, dokázal jsem odjet jen jedno kolo, než mě zastavil problém s ERS. Odpoledne to ale bylo lepší.”

„Nový asfalt docela významným způsobem změnil charakter okruhu, což je škoda. Divné také je, že naše maximální rychlost je docela daleko od té, jakou dosahují ti vpředu. Úroveň přítlaku se, zdá se, příliš neliší, nebyli bychom ale schopni nejlepší na maximální rychlost dohnat, kdybychom nesundali křídla. Přes noc nás čeká hodně práce, pochopili jsme ale, kde je problém. Vůz má rozhodně na víc, než jsme dnes ukázali.”

Doporučujeme

Články odjinud