Přiblížili jsme se nové smlouvě s Hamiltonem, říká McLaren

Přiblížili jsme se nové smlouvě s Hamiltonem, říká McLaren

Jednání mezi Lewisem Hamiltonem a McLarenem o nové jezdecké smlouvě vrcholí. Podle ředitele týmu Jonathana Nealeho spějí ke zdárnému konci.

Hamiltonovi končí současná smlouva s McLarenem na konci letošní sezóny a o novém kontraktu dlouhodobě diskutuje. "Jsme blíž, samozřejmě dál jednáme," komentoval současný stav Neale pro Sky Sports.

"Ze zřejmých důvodů teď nemůžu spekulovat. Tvrdě pracujeme na tom, abychom se dohodli."

Hamilton opakovaně naznačil, že je jeho setrvání u McLarenu velmi pravděpodobné, ale vždy dodával, že chce ve formuli 1 vítězit a že na to bude při úvahách o své budoucnosti myslet.

Neale je přesvědčený, že si britský jezdec může tento cíl letos splnit. "Matematicky to pořád možné je, s 25 body za výhru není tak těžké ji dohnat," řekl k Hamiltonově 47bodové ztrátě v šampionátu na Alonsa. "Máme rychlé auto. Naše auto bylo v posledním závodě v lepší formě než Ferrari."

"On (Hamilton) je bojovník, miluje výzvy. Jen potřebuje příležitost a pocit, že tým stojí za ním a snaží se. Myslím, že pokud bude cítit, že se snažíme, nasazujeme úpravy a řešíme problémy, které se objeví, bude na konci sezóny bojovat o titul."

Doporučujeme

Články odjinud