Překvapím tím, co dokážu, říká o příští sezóně Pérez

Překvapím tím, co dokážu, říká o příští sezóně Pérez

Sergio Pérez si je jistý, že u Force Indie může vyniknout. Je připraven znovu vyvolat zájem top týmů, i když s další změnou týmu nepospíchá.

Přestup z McLarenu do Force Indie může být vnímán jako krok zpět, ale Pérez doufá, že to tak nebude.

"Nikdy nevíte, co přinese budoucnost, hlavně ve formuli 1," řekl. "Já jen doufám, že až se po pár letech ohlédnu zpět, tak řeknu, že tohle bylo to nejlepší, co se z hlediska mé kariéry mohlo stát."

V barvách indického týmu bude Pérez bojovat nejen o co nejlepší výsledky, ale také o veřejné mínění. "Ano, ano, samozřejmě. Musím se znovu osvědčit v očích top týmů. Loni jsem to dokázal, takže nevidím důvod, proč bych to neměl dokázat znovu. Věřím svému talentu a vím, co dokážu."

Ostatní to podle mexického závodníka možná nevědí, proto můžou být překvapeni. Měl by podávat dobré výkony také proto, že se hodně naučil u McLarenu.

"Lépe rozumím tomuto sportu, technické stránce, celku. Formule 1 je o kompletu, který dáte dohromady s týmem jako jezdec, není to jen o rychlosti."

"Rychlost jsem měl vždy, ale pozitivní budou další věci, ostatní aspekty technické stránky, lidé budou překvapeni, co v roce 2014 dokážu."

Doporučujeme

Články odjinud