Potvrzeno: Vettel bude tátou. A již brzy!

Potvrzeno: Vettel bude tátou. A již brzy!

Šťastná novina nejprve prolétla německými a posléze i zahraničními bulvárními médii. Pravdivost zpráv posléze potvrdila tisková mluvčí i samotný Vettel.

Čtyřnásobný mistr světa Sebastian Vettel informace ze svého soukromého života na veřejnost vynáší jen vzácně. Na začátku tohoto týdne se ale v Německu rozkřikla zpráva, že Vettelova dlouholetá přítelkyně Hanna Prater je těhotná. Nedlouho poté se k tématu vyjádřila Vettelova tisková mluvčí, která potvrdila pravdivost zpráv. Definitivní konečnou spekulacím pak vystavil sám Vettel:

"Samozřejmě se moc těšíme a chceme si to vše v klidu užívat," řekl Vettel Bildu. Zároveň dokázal, že umí být rychlý v mnoha oblastech - zpráva byla potvrzena včera, a dnes je Hanna Prater již v devátém měsíci. 

Vettel svou přítelkyni zná od školních let v Heppenheimu. Pár tvoří již od složení maturitních zkoušek. Vettel je znám tím, že nechce Hannu vystavovat nežádoucímu mediálnímu tlaku. Činí tak i za vynaložení značných obětí - celých 200 dnů v roce se se svou milou nevidí. Připomeňme, že svůj čtvrtý titul Vettel věnoval právě Hanně. Ta mu byla oporou i ve chvílích, které Vettel těžce snášel, například po sérii bučení na stupních vítězů. 

Kolem šťastného páru nicméně stále víří nejasnosti - není známo pohlaví miminka. Dohady o tom, že Vettel bude brzy pořádat svatbu, se zatím rovněž nepotvrdily. Připomeňme, že v současném jezdeckém poli jsou pouze tři piloti, kteří mají děti. Jsou to Felipe Massa, Pastor Maldonado a Romain Grosjean.

Doporučujeme

Články odjinud