Podle Vettela mají na vítězství tři týmy

Podle Vettela mají na vítězství tři týmy

Lídr šampionátu má za to, že na nejvyšší příčky mohou na Hungaroringu pomýšlet týmy Mercedes, Red Bull i Ferrari.

Sebastian Vettel (6./2.)

Ve druhém pátečním tréninku v Maďarsku se nejrychlejší šestice vešla do pouhé půlsekundy. Těsné výsledky neunikly Vettelově pozornosti.

„Zdá se to být velmi těsné. Je těžké říct, co můžeme čekat, protože pátek je vždy něco jiného než zbytek víkendu. Ale na čele by to mělo být těsné, takže by to mohla být zábava. Ráno jsem se nemohl dostat do rytmu, ale odpoledne to bylo lepší. Trochu jsme si pohráli s nastavením, takže už bychom měli vědět, co potřebujeme pro zítřek,“ řekl Vettel.

Kimi Räikkönen (2./4.)

Iceman je spokojen s rychlostí svého rudého vozu, naštvaly ho ale fáze, kdy byly vyvěšeny červené vlajky. Ty ho připravily o drahocenné kilometry.

„Ráno jsme začali hodně dobře, odpoledne to bylo trochu těžší. Vyzkoušeli jsme různé věci, které nejspíš nebyly ideální. Ani tak to ale nebylo zlé. Podmínky byly obtížné, postaraly se o to červené vlajky a další věci, takže jsme toho rozhodně neodjeli tolik, kolik bychom chtěli. Zítra uvidíme, jak na tom jsme,“ řekl Räikkönen, který si zatím není jistý, jaký technický problém ho ve druhém tréninku na chvíli zastavil na trati.

Foto: Getty Images / Dan Mullan

Doporučujeme

Články odjinud