Pište nám: Co vám před sezonou 2010 nedá spát?

Se začátkem nového roku jsme se v redakci F1sports rozhodli udělat malý průzkum očekávání. Na co jste v sezoně 2010 nejvíc zvědaví?

Tomáš Richtr: Pro mě bude sezona 2010 na druhý pokus naplněné očekávání: komentovat velké ceny, do kterých startuje Michael Schumacher. Bude mě zajímat, jak si poradí zejména s mladými puškami a jeho výkony na trati dokáži posuzovat zase o něco starším pohledem. Bojím se lehce zákazu tankování, protože očekávám, že učiní závody ještě o něco nudnější. Řešením by bylo rozumné zkrácení. Nemohu se oproti tomu dočkat startovního pole 26 vozů. V tom aby se čert vyznal!

Jan Pastorek: Nejvíc se těším na srovnání nových jezdeckých dvojic v top týmech: Alonso vs. Massa, Hamilton vs. Button a Schumacher vs. Rosberg.

Michal Mikoláš: Tuto sezónu považuji za boj generací, hrdinové let devadesátých se utkají s novými, dravými hvězdami. Jeho výsledek nám dá jasnou odpověď na to, zda se s rokem 2010 ocitáme na prahu nové éry formule 1.

Filip Fikejz: Nejvíc jsem zvědav na návrat Michaela Schumachera, jak se bude po přestupech dařit Alonsovi a Buttonovi a také na nové týmy.

Eva Křivánková: Mě zajímá, jak velký bude rozdíl mezi novými a starými týmy a na jakou úroveň dosáhnou McLaren a Ferrari poté, co vloni zaspaly dobu. Mé holčičí já je oproti tomu zvědavé, jestli Raquel del Rosario, věrný doprovod Fernanda Alonsa, zlomí svůj osobní rekord v počtu předvedených módních kreací na jeden závodní víkend.

A teď... Je řada na vás. Co vám před sezonou 2010 nedá spát? Pište nám na f1mag@f1sports.cz a pomozte nám sestavit vyčerpávající seznam očekávání pro rok 2010. Výsledek zveřejníme.

Doporučujeme

Články odjinud