Petrov ve formuli 1 neskončí, slibuje jeho manažerka

Petrov ve formuli 1 neskončí, slibuje jeho manažerka

Petrovova manažerka Oxana Kosačenková tvrdí, že Vitalij Petrov bude ve formuli 1 jezdit i nadále. Pro který tým, chce oznámit během dvou týdnů.

Vitalij Petrov závodil dva roky pro Renault, a i když měl platnou smlouvu i na příští rok, svoji sedačku minulý týden ztratil. Dostal ji Romain Grosjean.

Kosačenková trvá na tom, že se ruský pilot rozchází s Renaultem v dobrém, a poděkovala zejména majiteli stáje Gérardu Lopezovi za příležitost, kterou Petrov dostal.

"Historie Ruska a Vitalije Petrova ve formuli 1 se teprve začala psát," ujistila jezdcova manažerka. "Velmi brzy budeme připraveni oznámit nový program našeho pilota, který začne v lednu 2012."

Petrovova manažerka dodala, že by oznámení mělo přijít jako vánoční dárek. O Petrovovi se v posledních dnech spekuluje v souvislosti s ruským týmem Marussia, ten ale nedávno oznámil složení Glock - Pic, takže by musel někoho z nich propustit.

Jezdecké sestavy zatím ještě neoznámily Force India, Toro Rosso, Williams a HRT. Jisté ale podle všeho nemá místo již potvrzený Trulli u Caterhamu a z Francie přišla zatím nepotvrzená zpráva, že se Ferrari snaží protlačit na místo Kamuje Kobajašiho do Sauberu Julesa Bianchiho.

Doporučujeme

Články odjinud