Pérez: Raději se budu trápit u McLarenu, než abych vítězil s jiným týmem

Pérez: Raději se budu trápit u McLarenu, než abych vítězil s jiným týmem

Navzdory nekonkurenceschopné technice zůstává Sergio Pérez velmi spokojený se svým přestupem do McLarenu, v žádném případě by neměnil.

Pérez přišel do McLarenu ze Sauberu a hned na začátku deklaroval, že jeho cílem je zisk titulu. Teď se ale zdá, že spíš bude bojovat se svým bývalým týmem, alespoň v začátku sezóny.

"Ničeho nelituji," komentoval mexický jezdec svoji situaci. "Kdyby mi před podpisem řekli, že budu v této pozici, určitě bych i tak podepsal s nejlepším týmem."

"McLaren je pro mě nejlepší tým a po přestupu k němu jsem velmi spokojený. Raději budu v této pozici s McLarenem, než abych u jiného týmu vyhrával."

Pérez sice uznal, že očekával boj o přední pozice od prvního závodu, na druhé straně ho ale nadchlo, s jakou vervou se McLaren snaží řešit své problémy a vrátit se nahoru.

"Přístup týmu je úžasný. Hledají řešení a místo vzájemného obviňování jsou všichni jednotní a snaží se z té těžké situace dostat. Počínaje Martinem (Whitmarshem), který je skvělým šéfem týmu, jsme všichni vinní. Není to tak, že by někdo udělal chybu. Prohráváme jako tým, a až budeme vyhrávat, budeme vyhrávat jako tým."

Doporučujeme

Články odjinud