Pérez neví, kde se nakazil

Pérez neví, kde se nakazil

Sergio Pérez měl pozitivní test na koronavirus. Kde se nakazil, to sám neví.

Sergio Pérez potvrdil, že se po Maďarsku vrátil na dva dny do Mexika, aby viděl svou matku, která měla velkou nehodu. Podle fotografií, které kolovaly na sociálních sítích, byl ale viděn také v restauraci v Guadalajaře. Poté měl Pérez strávit krátkou dovolenou v Itálii v Porto Cervo. Jeho manželka se na Instagramu pochlubila společnými fotografiemi (už jsou smazané).

„Jsem velmi smutný, je to rozhodně jeden z nejsmutnějších okamžiků mé kariéry,“ uvedl Pérez na sociálních sítích. Na Velkou cenu Velké Británie se prý velmi připravoval. Není divu. Okruh by mohl Racing Pointu sedět kvůli své náročnosti na motor, o který se může tým letos opřít. 

„Jsem opravdu smutný, že se to stalo. Ukazuje se, že jsme všichni velmi zranitelní, pokud jde o tento virus.

„Dodržoval jsem všechny pokyny FIA a mého týmu. Po Maďarsku jsem si vzal soukromé letadlo a na dva dny zaletěl do Mexika za maminkou, protože měla velkou nehodu.“

„Jakmile opustila nemocnici, viděl jsem ji a následně se vrátil do Evropy stejným způsobem a s dodržením všech protokolů.“

„Mám to, nevím odkud, nemám vůbec žádné příznaky, ukazuje to, jak jsme všichni zranitelní.“

Péreze by měl nahradit Nico Hülkenberg. Jeho potvrzení ale zatím nebylo možné a to opět kvůli koronaviru – musel podstoupit test a čeká na výsledky.

Doporučujeme

Články odjinud