Padesátimiliónová investice se neprojeví hned, upozorňuje Di Resta

Padesátimiliónová investice se neprojeví hned, upozorňuje Di Resta

Investice do zázemí schválená představenstvem Force Indie ponese podle Paula di Resty ovoce až ve střednědobém časovém horizontu.

Force India v závěru sezóny oznámila, že investuje 50 miliónů liber do rozvoje týmu, především do modernizace technického vybavení.

"Myslím, že byste se neměli dívat na příští rok, ale na minulý rok a na dva roky dopředu," řekl k přínosům Di Resta, citoval ho Autosport. "Základy se samozřejmě zlepšují a přijdou velké investice."

"Tým, jako je tento, z toho bude skutečně těžit, ale myslím, že v příštích letech, a ne v bezprostřední budoucnosti. Vzhledem k tomu, jak tento tým pracuje a jak malou má síť, si myslím, že se tím něco vybuduje."

Skot ale v každém případě doufá, že příští rok bude Force India v dobré formě hned na začátku sezóny, na rozdíl od letoška, kdy byla na vrcholu až v druhé polovině roku.

"Zdá se, že tak je to pořád. Uplynulý rok to tak s týmem určitě bylo. Bylo by hezké mít na začátku roku výkonnost, s jakou jsme skončili rok."

"Asi můžeme být rádi, že se pravidla příští rok moc nezmění, protože auto bude mnohem silnější, jelikož použijeme jen evoluci. Nedochází tedy ke změně v přístupu, jen měníme detaily. Věci, které dělají rozdíl."

Doporučujeme

Články odjinud