Očekáváme dobré auto, řekl Brown

Očekáváme dobré auto, řekl Brown

McLaren neměl vloni nejlepší vůz. Jeho vedení později přiznalo zásadní chyby při návrhu základního konceptu, které už nešlo během sezóny napravit. Zak Brown věří, že letos bude situace o mnoho lepší.

„Očekáváme dobré auto,“ řekl Brown pro Autosport. „Vývoj mimo sezónu jde podle plánu. Nikdy ale nevíte, na čem pracuje konkurence a ta je neustále tvrdší. Potřebujeme dobrou zpětnou vazbu (od jezdců). Bude to hodně odlišné auto od toho, které jsme měli v roce 2018.“

„Chtěli bychom, aby závodili tvrdě. Od týmových kolegů přirozeně očekáváte, že budou bojovat tvrdě, ale také budou spolupracovat jako tým. Potřebujeme dojíždět s oběma vozy na bodech. Oni to vědí. Je to týmový cíl.“ 

Tito kluci by nechtěli jezdit s loňským autem!

McLaren prý ví, kde přesně udělal chyby ve vývoji loňského vozu. Úvod loňské sezóny nebyl v podání McLarenu až tak špatný. Po letní přestávce ale bodoval už jen dvakrát.

„Všichni muži a ženy v McLarenu pracuji nesmírně tvrdě, abychom postavili lepší auto než v roce 2018, protože víme, že tito kluci by nechtěli jezdit s loňským autem!“ dodal Brown.

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud