Nová spekulace spojuje Péreze s Haasem

Nová spekulace spojuje Péreze s Haasem

Odejde Sergio Pérez k Haasu, kde se bude snažit zaujmout Ferrari?

Americký tým je z hlediska jezdecké sestavy asi nejtvrdším oříškem. U jiných týmů už známe alespoň možné kandidáty, ale u Haasu nikoliv. Samozřejmě mohou teoreticky zůstat současní jezdci, zejména u Grosjeana je to pravděpodobné, pokud jemu nebo nopak týmu nedojde trpělivost.

Jedno je jisté. Leclerc, který s Haasem testoval a ještě ho znovu uvidíme v jednom z pátečních tréninků, závodním jezdcem příští rok nebude.

Podle Motorsport.com je nyní ve hře Sergio Pérez. Ten ve čtvrtek naznačil, že mu dochází trpělivost a že příští týden bude kritický.

„V tuto chvíli se koncentruji na jeden tým,“ uvedl Pérez. „Na stole jsou ale i další možnosti a docela zajímavé možnosti.“

Z hlediska výkonnosti by si Pérez přechodem k Haasu asi pohoršil, ale není žádným veřejným tajemstvím, že rodák z Jalisca chce k Ferrari. U Haasu by k tomu měl dobré podmínky a to zvláště při případném srovnávání s Grosjeanem, který má stejné ambice.

Pokud by Pérez odešel (a Force India stále trvá na tom, že se tak nestane), mohl by ho nahradit Wehrlein nebo případně také Gutiérrez.

Foto: Getty Images / Mark Thompson

Doporučujeme

Články odjinud