Nico Rosberg prodloužil smlouvu s Mercedesem

Nico Rosberg prodloužil smlouvu s Mercedesem

Nico Rosberg prodloužil smlouvu s Mercedesem.

Pro Nica Rosberga se zatím letošní rok vyvíjí dobře. Je v čele šampionátu, ačkoliv to se může už v Německu velmi snadno změnit. Stačí, aby Hamilton vyhrál a Rosberg dojel druhý, což není obtížné si letos představit.

O uplynulém víkendu se Rosberg oženil se svou dlouholetou přítelkyní a v pondělí podepsal prodloužení smlouvy s Mercedesem. Informaci původně přinesly německá média a Mercedes je na svých stránkách potvrdil. Neupřesnil však, do kdy byla smlouva podepsána. Podle německých médií by to mělo být do konce roku 2017.

„Tato nová smlouva nám přináší stabilitu a kontinuitu pro budoucnost a jsem rád, že jsme ji mohli oznámit v době, která předchází domácímu závodu pro Mercedes a Nica v Hockenheimu. Nico byl součástí stříbrných šípů od prvního dne a má velký podíl na rozvoji týmu od roku 2010. Jeho rychlost, odhodlání a soustředění pomohly dát jasný směr a řídit tým dopředu. Svými výkony v roce 2014 Nico prokázal to, co jsme v týmu už dávno věděli, že je jedním z nejlepších jezdců ve formuli 1“, říká Toto Wolff. 

Připomeňme, že Rosberg je v Mercedesu od roku 2010. Předtím jezdil od roku 2006 za Williams.  

Podle Bildu si má Rosberg za 3 roky vydělat 55 milionů euro.

Doporučujeme

Články odjinud