Není Facebook jako Facebook, aneb F1sport.cz na FB v novém

Není Facebook jako Facebook, aneb F1sport.cz na FB v novém

S příchodem nové sezony F1sport.cz reviduje své aktivity na sociálních sítích. V rámci těchto aktivit byla vytvořena zcela nová stránka F1sport.cz na Facebooku.

Ano, F1sport.cz již stránku na Facebooku má. Tedy... měl! Ale příběh, který stojí za tím, že F1sport.cz nemá tuto stránku pod kontrolou, se hodí spíše do hospod. Facebook účet byl založen před několika lety, a poté, co se F1sport.cz stal členem rodiny Mladá fronta a.s., se v důsledku nedorozumění tento účet ocitl bez jakéhokoli administrátora. 

Jediné, co v současné době existuje, je automatický export zajímavých článků F1sport.cz na Facebook. Ale my chceme více. My chceme nejen seznamovat s čerstvými peckami ze světa F1, ale s lidmi na Facebooku bychom si rádi i povídali, a sdíleli zkušenosti a příspěvky charakteru, který se třeba na hlavní stránku F1sport.cz úplně nehodí.

Věřte nám, že jsme zkusili více než všechno, abychom Facebook účet F1sport.cz dostali zpátky pod kontrolu, ale řídicí struktura Facebooku je daleko neprostupnější než politika například takového Pchjongjangu. Prostě jsme neuspěli. Nějaký ten zasloužený posměšek na naši stranu přežijeme :)

Nové stránky F1sport.cz na Facebooku mají adresu www.facebook.com/czF1sport. 

Budou sloužit i pro interakci s našimi čtenáři či členy komunity Facebooku. Těšíme se na vás.

V této souvislosti si dovolujeme připomenout, že F1sport.cz má také (méně formálně vedený) Twitter účet na adrese https://twitter.com/f1sports. Autora článku najdete například na adrese https://twitter.com/TomysF1.

Ještě před Velkou cneou Austrálie bude představeno, jako rozšířený doplněk pro naše návštěvníky, moderované diskuzní fórum. Tam najdou útočiště těch několik z vás, kteří touží se o F1 pobavit spíše akademickým stylem, a utéct tak z turbulentního a těžko zvladatelného prostředí diskuzí pod články, jako je například tento ;)

Děkujeme za přízeň a společně s vámi se již nemůžeme dočkat startu nové sezony!

Doporučujeme

Články odjinud