Nemáme jasně čtvrté nejlepší auto, říká Norris

Nemáme jasně čtvrté nejlepší auto, říká Norris

McLaren má ve zbytku jediný cíl: pravidelně bodovat a uhájit čtvrté místo v Poháru konstruktérů.

Renault má na nejbližší pronásledovatele náskok 39 bodů, což je poměrně hodně a ve středu pole, kde se většinou sbírají body nejlépe za 5., 6. místo, je to ještě více. McLaren však současně říká, že není jednoznačně nejrychlejším týmem ze středu pole. To potvrzuje také Lando Norris.

„Nemyslím si, že mámě pořád jednoznačně čtvrté nejrychlejší auto, ale myslím, že tým odvádí velmi dobrou práci,“ řekl Lando Norris.

„Zastávky v boxech, starty, všechny oblasti, ve kterých jsme nebyli v loňském roce tak dobří, se pro tento rok hodně zlepšily. Obecně jsme lepší než mnoho jiných týmů.“

Norris je spokojen také se svou dosavadní sezónou. Neposbíral sice tolik bodů jako zkušenější Sainz (58 versus 24), ale dost často to nebylo úplně jeho vinnou.

„Z mé strany jsem si nemyslel, že budu mít tolik sebevědomí, jako mám nyní v této části sezóny. Na začátku sezóny v Austrálii jsem byl velmi nervózní, nyní se cítím mnohem jistěji. Dostávám mnohem více informací o tom, co musím udělat a nedělat, a tak dále. Jdeme kupředu.“

Foto: Getty Images / Charles Coates

Doporučujeme

Články odjinud