Návrat do formule 1 se Villeneuvovi nepodaří, závodit bude jinde

Návrat do formule 1 se Villeneuvovi nepodaří, závodit bude jinde

Jacques Villeneuve přiznal, že nenašel žádnou možnost pro návrat do formule 1. Nastal pro něj čas, aby se soustředil na něco jiného.

"Vypadá to teď dost špatně," řekl Kanaďan k šancím na návrat do formule 1 pro BBC Radio 5 Live. "Letos jsme tvrdě pracovali na návratu a budování týmu. To byla nejjednodušší cesta. Ale nevyšlo to, takže asi už není třeba s formulí 1 ztrácet čas."

"Měli jsme rozpočet na vybudování týmu. Takového projektu se můžete držet jen určitou dobu, než se lidi začnou nudit a přejdou na něco jiného. Bylo to hodně práce a soustředili jsme se jen na to. Všechny ostatní věci, které děláme, jako je NASCAR, šly stranou. Myslím, že nastal čas se zaměřit jen na jednu věc."

I když si Villeneuve minulý týden vyzkoušel závod australských V8 Supercars, svoji budoucnost vidí v NASCAR. Do formule 1 se chtěl vrátit v rámci společného projektu nového týmu s Durangem. Poté, co FIA nevybrala 13. stáj sezóny 2011, se snažil se svými partnery koupit již existující tým formule 1, ale ani tato cesta mu nevyšla.

Doporučujeme

Články odjinud