Na Netflixu je už dostupná pátá řada Drive to Survive | Foto: Getty Images / Bryn Lennon

Foto: Getty Images / Bryn Lennon

Na Netflixu je už dostupná pátá řada Drive to Survive

Na Netflixu je od dnešního dne k dispozici pátá řada série Drive to Survive, která se věnuje loňské sezóně.

Celosvětovou premiéru má dnes pátá řada Drive to Survive (česky F1: Touha po vítězství). Stejně jako u předešlých řad, také tato řada má deset dílů o délce cca 30 až 50 minut. Na co se mohou diváci těšit?

1. Nová éra  V Bahrajnu začíná sezóna a tým Ferrari doufá, že ho nové vozy posunou do boje o vítězství. V Haasu se na poslední chvíli rozhodnou vyměnit piloty a zariskovat.

2. Zpátky ve hře Šéf Toto Wolff řeší nečekané problémy týmu Mercedes. Lewis Hamilton si jenom těžko zvyká na nově upravený závodní vůz.

3. Za všechno může šéf Na jezdce i vedení týmu Ferrari se soustředí velká pozornost. Uspěje stáj před zraky spousty celebrit v premiérovém závodě v Miami a změní pravidla hry v Silverstonu?

4. Jablko nepadá daleko od stromu? Tým Haas brzdí nehody a drahé opravy. Jeho jezdec Mick Schumacher se snaží navázat na slavného otce a dokázat, že je pro stáj platný.

5. Francouzsky, prosím! Otmar Szafnauer si chce tým Alpine upravit k obrazu svému a vypadá to slibně. Plány mu ale může zhatit další kolo přetahované o jezdce.

6. Nepřitvrdíš? Nevyhraješ Vedení McLarenu si vyhlédne nového jezdce a budoucnost Daniela Ricciarda je najednou na vlásku. V týmu Alpine se intenzivně řeší, jak dál.

7. Dva závodníci na jedno auto Tým Red Bull se snaží zvýšit náskok na Ferrari. V dramatickém závodě v Monaku se veškerá pozornost soustředí na Sergia Péreze.

8. Alfa samec Z týmu Alpha Tauri odchází Pierre Gasly. Júki Cunoda tak sice přijde o parťáka i dobrého kámoše, ale zároveň dostane příležitost ucházet se o pozici lídra týmu.

9. Přes limit Tým Red Bull má oba tituly na dosah. Teď ale musí čelit závažným obviněním, že překročil limit na rozpočet, který platí pro všechny.

10. Konec dlouhé cesty Zápletka sezóny 2022 se rozuzlí v Abú Dhabí. Ferrari tam musí odrazit útok týmu Mercedes a partě z McLarenu nezbývá než doufat, že se zázračně dostane před Alpine.

Doporučujeme

Články odjinud