Na fámách nezáleží, důležitá je silná důvěra Ferrari, opakuje Massa

Na fámách nezáleží, důležitá je silná důvěra Ferrari, opakuje Massa

Felipe Massa znovu odbýval otázky ohledně své budoucnosti v Maranellu. Co se o něm říká, není důležité, věnuje se jen vztahu s týmem.

Massa je předmětem četných spekulacích o jezdeckých přestupech, ale není to pro něj nic nového. "Jsem na tuto situaci zvyklý, protože to tak je od začátku mé kariéry," připomněl.

"Fámy nic neznamenají, záleží jen na důvěře, kterou tým ve mně má, a já ji cítím velmi silně. Vím, že musím mít lepší druhou polovinu sezóny poté, co v té první výsledky v některých závodech bohužel nebyly, ale výkonnost vždy byla dobrá. Myslím, že pořád mám velkou šanci zůstat u Ferrari."

Massa hovořil při předávání ceny Lorenza Bandiniho, kterou za loňský rok obdržel Pierro Ferrari. Brazilec dostal vedlejší cenu za mimořádné úspěchy v kariéře.

"Je mi ctí a potěšením, že se mi dostalo takového uznání," řekl. "Byl jsem tu už v roce 2007 a mohl jsem ocenit vášeň, která vede pořadatele tak prestižní ceny zacílenou na nás jezdce."

"Jsme hrdý, že tu reprezentuji Ferrari v roce 25. výročí úmrtí Enza. Kdyby nevytvořil nejznámější automobilku a značku na světě, nebyl bych tu. Bývalo by bylo úžasné ho poznat osobně."

Doporučujeme

Články odjinud