Můj čas přijde, ujišťuje Senna

Můj čas přijde, ujišťuje Senna

Bruno Senna ví, že sedí ve velmi dobrém voze. Je přesvědčený, že je jen otázkou času, než ho dokáže využít podobně jako týmový kolega.

Pastor Maldonado dostal Williams do záře reflektorů svým vítězstvím v Barceloně. Senna stejný závod nedokončil, ale má důvody k optimismu. "Je velmi povzbudivé jet do Monaka s vozem, který právě vyhrál závod. Jsem rád za Pastora," řekl pro Press Association Sport.

"Bylo to brilantní vítězství po loňském roku, který byl pro tým nejtěžší v jeho historii. A bylo skvělé vidět naše lidi se usmívat."

Brazilec ví, že jeho auto má na dobré výsledky. Nepochybuje o tom, že jich dosáhne, i když zopakovat úspěch týmového kolegy nebude snadné.

"Měli jsme letos ve formuli 1 pět různých vítězů, pět různých týmů," připomněl. "Takže není jisté, že naše auto bude v Monaku vítězné, ale já opravdu doufám, že ano a že to tentokrát bude to druhé."

"Myslím, že můj čas přijde. Dal jsem si čas, abych se učil. Nemůžu očekávat, že mi vše vyjde v každém závodě, ale být s tímto týmem je vzrušující. Ale počkejme si nejdřív na Monako, až vyjedeme ve čtvrtečních trénincích."

Na minulý závod, ze kterého ho vyřadil Schumacher a poté ještě nazval idiotem, Senna už nemyslí. "Je mi jedno, jak mě nazval. Je to jeho názor. Jsem si jistý, že jezdci mají velmi vyhraněné názory na ostatní, když mají nehodu, ale mě to moc nezajímalo," uzavřel.

Doporučujeme

Články odjinud