McLaren: Zatím jsme neviděli čas, který bychom nedokázali zajet také

McLaren: Zatím jsme neviděli čas, který bychom nedokázali zajet také

Dosavadní průběh testů nevyvolal u McLarenu žádné obavy ze soupeřů. Všichni jsou si blízko a startovní pole bude vyrovnané.

McLaren v zimních testech nijak nevyčnívá, podle výkonného ředitele týmu Jonathana Neala proto, že se soustředí na vlastní práci.

"Abych byl upřímný, tak myslím, že většina z nás je tu, jen aby se snažila mít racionální auto, které se chová jako v simulacích, a aby si na něj zvykli jezdci," řekl.

Výkonnosti soupeřů si McLaren všímá a zatím nemá důvod být znepokojen. "Nemyslím, že bychom doposud viděli nějaký čas, o kterém bychom si mysleli, že ho nedokážeme zajet, když změníme množství paliva," prozradil Neale.

To ovšem neznamená, že by si McLaren myslel, že má navrch. "Stejně jako na začátku loňské sezóny nikdo nevyčnívá nad ostatními, ani se nezdá, že by někdo výrazně ztrácel," hodnotil Neale.

"Neočekávám, že by došlo k významným změnám v rozložení sil. Bude to opravdu vyrovnaný začátek sezóny. Pak to bude o tom, kdo musí opravit něco chybného a kdo dokáže ve vývoji šlápnout na plyn a vybudovat si náskok."

Doporučujeme

Články odjinud