McLaren potvrdil Boulliera v roli závodního ředitele

McLaren potvrdil Boulliera v roli závodního ředitele

Eric Boullier dokončil svůj přestup z Lotusu do McLarenu, wokingská stáj oznámila, že se od 3. února stává jejím závodním šéfem.

Po návratu Rona Dennise do čela Skupiny McLaren dochází ve Wokingu k reorganizaci. Boullier přichází na místo závodního ředitele. Nad sebou bude mít generálního ředitele McLarenu Racing, což je nová pozice, kterou McLaren zatím neobsadil. Než to udělá, dočasně ji bude zastávat Jonathan Neale. A tento generální ředitel se pak bude zodpovídat přímo Dennisovi.

"Ericova nominace je nedílnou součástí restrukturalizace vedení Skupiny McLaren," řekl Dennis. "Už jsem osobně představil všem zaměstnancům Skupiny McLaren, do které patří McLaren Racing, hodnoty, principy a postoje, které chci, abychom všichni přijali na cestě vpřed."

"Mým úmyslem je, aby všichni u McLarenu Racing od teď chápali své zodpovědnosti a soustředili se na specifické oblasti svých znalostí, zatímco se budou držet těchto hodnot, principů a postojů."

"Ve vhodnou chvíli oznámíme idnentitu nového generálního ředitele McLarenu Racing, který se bude zodpovídat mně a kterému se bude zodpovídat Eric."

Doporučujeme

Články odjinud