McLaren bude mít na voze v Německu viditelné úpravy

McLaren bude mít na voze v Německu viditelné úpravy

Šéf McLarenu Martin Whitmarsh prozradil, že balík úprav, který jeho tým připravil pro Hockenheim, bude viditelný na první pohled.

Zatímco někteří jeho soupeři nasadili větší úpravy už v Británii, McLaren má svůj balík připravený na Německo. Doufá, že mu pomůže se výkonnostně vrátit na úroveň předních týmů.

"Bočnice jsou odpředu dozadu dost odlišné, takže toho si všimnete," upozornil Whitmarsh. "Jsou tu další díly, kterých si bystré oko všimne, a pak jsou tu samozřejmě další, které pouhým okem viditelné nebudou. To je hlavní oblast úprav a budou celkem dost vidět."

McLaren si ale stále myslí, že ztráta z posledních závodů nebyla dána tím, že by soupeři tak výrazně zrychlili. Myslí si, že znovu doplatil na špatnou práci s pneumatikami.

"Jak víte, formule 1 se velmi rychle mění a spolu s ní to, jak se vám daří. Z velmi dobře v Kanadě, kde jsme byli velmi silní, na zklamání z posledních závodů," pokračoval Whitmarsh. "Myslím, že byly neobvyklé, hlavně Silverstone byl neobvyklý víkend."

"My se pořád snažíme vyvíjet vůz, máme celkem dost nových dílů a některé viditelné, nasadíme je v Německu. Myslím, že pro všechny, nejen pro McLaren, se ukázalo být velkou výzvou pochopit a správně používat pneumatiky. Takže pro nás jsou čtyři hlavní věci: zůstat soustředění, vyvarovat se chyb, zlepšovat výkonnost vozu, pochopit pneumatiky a snažit se je lépe využívat."

Doporučujeme

Články odjinud