McLaren ani po roce názor na titulárního sponzora nezměnil

McLaren ani po roce názor na titulárního sponzora nezměnil

Titulárním sponzorem McLarenu byl do konce roku 2013 Vodafone. Ten včas oznámil ukončení spolupráce a tak se netrpělivě čekalo na představení nového sponzora.

Vodafone oznámil v roce 2013 ukončení spolupráce s McLarenem. Očekávalo se, že na konci roku Woking představí nového sponzora. Nestalo se tak ale ani v úvodu sezóny 2014 a tým se nechal slyšet, že se nechce prodávat pod cenou. Rok uplynul jako voda a McLaren je bez sponzora i nadále. Za tu dobu se spekulovalo o různých značkách včetně Coca Coly. Stále žijící spekulací je španělská Movistar, která by mohla mít zájem kvůli Alonsovi. 

V nejbližších dnech se ale zřejmě nového sponzora nedočkáme a možná se ho nedočkáme letos vůbec. McLaren totiž stále trvá na tom, že má prostředků dost a pod cenou se prodávat nechce. Naopak si této výsady v době, kdy jiné týmy bankrotují, užívá. Titulární sponzor má být až „dalším krokem“. 

„Lidé chtějí vědět termín, ale my to nemusíme (říkat),“ prohlásil Eric Boullier. „Zní to arogantně, ale přísahám vám, že to tak není. My si můžeme dovolit fungovat bez hlavního sponzora.“ 

Doporučujeme

Články odjinud