Massa potřebuje v Koreji dobrý výsledek, také aby pomohl Alonsovi

Massa potřebuje v Koreji dobrý výsledek, také aby pomohl Alonsovi

Felipe Massa je pod tlakem Ferrari, protože se mu v posledních Grand Prix nedařilo. Tým od něj chce, aby pomohl Alonsovi k titulu. Brazilec je na to připravený.

Massa je z boje o titul definitivně venku, nemá ani matematickou šanci. Prezident Ferrari Luca di Montezemolo řekl, že od něj očekává v posledních závodech dobré výsledky, měl by pozitivně překvapit.

"Co se týče mých cílů pro tento víkend, musím se nejdřív dobře kvalifikovat v sobotu," deklaroval Massa před GP Koreje. "Poté se chci v závodě zapojit do boje o jezdecký šampionát. Chci bojovat s těmi pěti jezdci, kteří usilují o titul, což je to nejlepší, co můžu udělat, abych pomohl Ferrari a Fernandovi v závěru šampionátu."

Massa ale bude bojovat také o svoji reputaci, v posledních dvou závodech získal jen 4 body. "Korea bude posledním ze tří závodů na dálném východě a já bych se rád vrátil na svůj domácí závod do Sao Paula s dobrým výsledkem v kapse. Vím, že všichni v týmu, v továrně i na trati, jsou nabuzení na tyto poslední tři závody, a já chci pro ně odevzdat maximum."

Brazilec věří, že bude Jeongam vozu F10 vyhovovat.

Doporučujeme

Články odjinud