Massa jede do Japonska s heslem "Závodit bez starostí o budoucnost"

Massa jede do Japonska s heslem "Závodit bez starostí o budoucnost"

Na Felipeho Massu se teď zaměří většina přestupových spekulací, ale brazilský jezdec na ně nechce myslet, soustředí se jen na dění na trati.

Po vyřešení jezdeckých složení 2013 u McLarenu a Mercedesu zbývá z velkých stájí už jen Ferrari. Vedení Scuderie však oficiálně stále nerozhodlo, jak naloží s Felipem Massou.

"Moje budoucnost je samozřejmě důležitá, ale právě teď jsou nejdůležitější výsledky, což znamená, že se musím soustředit na jednotlivé závody, jak budou přicházet," naznačil Brazilec, že si svoji sedačku může udržet dobrými výkony.

"Vím, co dokážu, co můžu týmu dát a jaký mám talent. Tým to také ví, protože jsem tu o trochu déle než jeden den nebo jeden rok! Nejlepší plán je závodit bez starostí o budoucnost."

První na řadě z šesti zbývajících Grand Prix je Japonsko. "I když to bude tento víkend těžké, moc rád bych znovu bojoval o pole position a vítězství," avizoval.

"Naše auto může být v Suzuce konkurenceschopné, protože je tam hodně rychlých zatáček, které F2012 vyhovují, bylo to vidět v Silverstonu, kde jsme byli v létě konkurenceschopní, a tyto dvě tratě mají některé společné charakteristiky, co se úrovně přítlaku a nastavení vozu týče."

"Ve skutečnosti doufám, že dokážeme být konkurenceschopnější na všech zbývajících tratích, protože každý závod je velmi důležitý pro tým, Fernanda a samozřejmě také mě. Všichni víme, že musíme tvrdě pracovat, abychom byli co nejkonkurenceschopnější na každém okruhu."

Doporučujeme

Články odjinud