Massa dostal od Ferrari doporučení: Je zkušený, pracovitý a týmový hráč

Massa dostal od Ferrari doporučení: Je zkušený, pracovitý a týmový hráč

Ferrari se hodlá rozloučit s Felipem Massou v dobrém a říká, že žádný tým neprohloupí, pokud mu nabídne smlouvu na příští rok.

Massa byl pod křídly Ferrari od začátku své kariéry ve formuli 1, takže je maranellským inženýrům dobře znám. A ti mu neváhají dát dobré doporučení pro případného budoucího zaměstnavatele.

Podle zástupce šéfdesignéra Simona Resty by byl Brazilec přínosem pro jakýkoliv tým. "To si myslím," uvedl pro Autosport. "Je velmi zkušený. Pro nás jezdí na vysoké úrovni od roku 2007, takže má hodně zkušeností."

A zkušenosti jsou to, co se při velkých změnách pravidel bude hodit. Ještě víc se ale můžou hodit peníze a Massa podle všeho dává dohromady slušnou sumu od sponzorů.

Resta dodává, že Brazilec v každém případě odvede pro tým hodně důležité práce. "Felipe je velký týmový hráč. Je třeba brát v úvahu jeho úsilí na straně simulátoru, jeho podporu při vývoji dílů během víkendu a testování."

"A když ho tým o něco požádal, vždy byl z několika důvodů v mnoha případech velmi dobrý a otevřený při podpoře svého týmového kolegy."

Doporučujeme

Články odjinud