Massa bude silnější než loni, myslí si Vettel

Massa bude silnější než loni, myslí si Vettel

Mistr světa ze sezony 2010 za svého hlavního soupeře považuje Fernanda Alonsa, zároveň ale varuje před podceňováním jeho brazilského týmového kolegy.

Felipe Massa se v loňském roce trápil. V konečném hodnocení skončil na šestém místě se ziskem 144 bodů, přičemž jeho nejlepším výsledkem bylo druhé místo v Bahrajnu a v kontroverzním závodě na Hockenheimringu. Oproti roku 2008, kdy mu jen o vlas unikl titul mistra světa, to znamenalo značný ústup ze slávy. Loňský vůz mu nesedl a musel se spokojit s krytím zad týmovému kolegovi Alonsovi.

Sebastian Vettel je jako úřadující šampion často vystavován dotazům o tom, koho považuje za největší hrozbu v cestě za obhajobou.

"Rozhodně Alonsa. Hamilton také patří mezi bsolutní špičku. Massa za sebou nemá příliš úspěšnou sezonu, ale neměli bychom ho podceňovat. Není to tak dlouho, co byl opravdu velmi silný. Schumacher má na kontě tak bohatou historii, že zkrátka není možné ho odepisovat. On ani Massa jistě nezapomněli, jak se řídí. Svou sílu ukázal i Nico Rosberg," rozjímal Vettel.

Doporučujeme

Články odjinud