Martin Pouva a komentátoři F1 se sejdou s fanoušky, již tuto neděli

Martin Pouva a komentátoři F1 se sejdou s fanoušky, již tuto neděli

Martin Pouva, komentátoři F1 a redaktoři F1sport.cz se setkají s fanoušky F1 již o nadcházející neděli v pražském baru v rámci Velké ceny Abú Zabí.

Velká cena Abú Zabí se jede již tento víkend. A jelikož je tomu už drahně let, kdy bylo naposled uspořádáno setkání s fanoušky F1, dostali jsme společně s týmem TV NOVA nápad se u této příležitosti - tím spíše, když je již o titulu mistra světa rozhodnuto - se zase společně setkat.

Popravdě: je to současně i takový malý průzkum toho, zda by s vámi, fanoušky F1, mělo smysl uspořádat živé Studio F1 před závěrečným závodem sezony, Velkou cenou Brazílie. Přímo s vámi.

Nápad je takový, že komukoli, komu se zachce (a docházka povinná pochopitelně není!), tak se staví v pražském F1 Life baru v Haštalské ulici 4 na Praze 1. V baru F1 Life jsou velké ceny vysílány živě bez ohledu na denní dobu, takže jde také o skvělou příležitost uspořádat výbornou společenskou akci. Šéf projektu F1 na TV NOVA Martin Pouva, komentátoři TV NOVA Tomáš Richtr a Pavel Fabry se do baru dostaví bezprostředně po skončení Velké ceny Abú Zabí. Tam vám budou plně k dispozici, ať si chcete o sportu jen pokecat, nebo klidně i sdělit svá trápení. Odměnou vám bude možnost svezení ve zdejším simulátoru F1.

Součástí 'sleziny' bude soutěž o nejhezčí fotografii ze setkání, jejíž vítěz bude pozván na realizaci Velké ceny USA přímo v útrobách TV NOVA.

Sami přesně nevíme, co od toho čekat, a zda si nakonec Martin Pouva, Tomáš Richtr, Pavel Fabry a nebojácní členové redakce F1sport nezůstanou sami pro sebe. Ale pokud máte chuť, přijďte, klidně jen na chvíli. Jsme v kontaktu přes internetová média poměrně často, tentokrát bude šance o všem pokecat z očí do očí. 

F1 Life bar naleznete zde. Stačí na Florenci naskočit na tramvaj 8, která vás doveze na stanici Dlouhá třída, odkud je to již jen 5 minut chůze do F1 life baru. Moc se těšíme.

Doporučujeme

Články odjinud