Máme důvody si věřit, říká před Abú Zabí Hamilton

Máme důvody si věřit, říká před Abú Zabí Hamilton

Okruh Yas Marina bude McLarenu velmi vyhovovat. Myslí si to Lewis Hamilton, a proto pomýšlí na vítězství, a to nejen v Abú Zabí.

"Myslím, že máme důvody si pro Abú Zabí věřit," uvedl Hamilton. "Tento okruh by měl vyhovovat vlastnostem našeho vozu, měli bychom být schopní využít jeho profil a maximalizovat přínosy DRS a KERS, oba systémy jsou v našem voze velmi dobré."

"Red Bull a Sebastian sice získali oba šampionáty, ale já jsem stále odhodlaný zakončit sezónu na vítězné notě. Letos jsem vyhrál dvě Grand Prix a rád bych toto číslo do konce roku zdvojnásobil!"

Jenson Button se svým týmovým kolegou v hodnocení šancí McLarenu souhlasí. "Naše auto by mělo tomuto okruhu vyhovovat, takže jsem optimista," řekl. "V minulé Grand Prix jsme viděli, že i když jsme neměli rychlost na dohnání a předjetí Sebastiana, na své vítězství se musel nadřít."

McLaren si své šance v závěru sezóny zvýší dalšími vylepšeními, které samozřejmě vyvíjí především s ohledem na příští rok.

"I když jsme si už zajistili druhé místo v poháru konstruktérů a Jenson má slušný náskok na druhém místě v šampionát jezdců, sezóna pro nás v žádném případě neskončila. Na vůz budeme i nadále nasazovat úpravy a pořád budeme bojovat stejně tvrdě jako v prvním závodě v březnu v Austrálii," dodal šéf týmu Martin Whitmarsh.

Doporučujeme

Články odjinud