Mallya si je jistý, že se i Force India může ukázat na stupních vítězů

Mallya si je jistý, že se i Force India může ukázat na stupních vítězů

Force India měla vydařený vstup do sezóny, ale potřebuje se zlepšit, aby mohla bojovat o pozice, po kterých touží. Stále čeká na svůj letošní okamžik slávy.

"Kanada znovu ukázala, jak je formule 1 v současnosti těžko předvídatelná," konstatoval majitel indické stáje Vidžaj Mallya. "Konkurence je velká, sedm závodů mělo sedm různých vítězů, což je skvělé pro tento sport, s tím určitě souhlasím."

"Ale i když je těžko předvídatelná, musíme se i tak zlepšit, hlavně pokud chceme získat páté nebo šesté místo v poháru konstruktérů. Ano, co se týče bodů, měli jsme jeden z našich nejlepších začátků sezóny, ale týmy kolem nás podaly také výjimečně dobré výkony."

A je to právě přímá konkurence, co dává Mallyovi naději, že to lepší teprve přijde.

"Týmy, se kterými se poslední roky srovnáváme, jako jsou Sauber a Williams, se dostaly na pódium, a já jsem si jistý, že náš čas přijde, pokud se nám podaří udělat vše správně. Musíme se nám to podařit spíš dřív než později, protože se rychle blížíme polovině sezóny. Doufám, že se ve Valencii dostaneme zpět do formy, vrátíme na body a ukážeme náš potenciál," uzavřel Mallya.

Doporučujeme

Články odjinud