Mallya: Nevidím nikoho tak kvalitního, aby mohl nahradit Hülkenberga

Mallya: Nevidím nikoho tak kvalitního, aby mohl nahradit Hülkenberga

Spolumajitel Force Indie Vidžaj Mallya říká, že má potíže vybrat jezdce na místo odcházejícího Hülkenberga. Zvažuje mnoho variant, včetně Adriana Sutila.

Po závodě v Brazílii odejde Hülkenberg do Sauberu a Force India si za něj musí najít náhradu. "Přemýšlíme o tom, ale bezprostředně nepospícháme, protože se nezdá, že by tu byl dostupný někdo dost kvalitní, aby mohl nahradit Nica, ať už na současném roštu nebo v GP2," uvedl Mallya pro oficiální stránky formule 1. "Musíme myslet trochu dál, což děláme."

Na současném roštu ani v GP2 nezávodí Adrian Sutil, který pro tým pracoval do konce loňského roku, a Mallya potvrdil, že o něm stále uvažuje.

"Potřebujeme jezdce, který je jasně talentovaný a rychlý," vysvětloval. "U našich týmových jezdců jsme viděli, že když se vzájemně tlačí vpřed, oba ze sebe dostanou maximum, takže je velmi důležité, abychom měli někoho, kdo dokáže hnát vpřed Paula (di Restu)."

"Takže se zabývám dokonce i možnostmi, jako je návrat Adriana Sutila. Adrian vždy byl rychlý jezdec. Ano, byl rok mimo formuli 1, ale nemyslím, že by to byl větší problém. Takže ano, hledám a pečlivě hodnotím. Jezdec je pro tým velmi důležitý a my se chceme rozhodnout správně."

Doporučujeme

Články odjinud