Mallya: Hülkenberga by u nás mohl nahradit Sutil

Mallya: Hülkenberga by u nás mohl nahradit Sutil

Vidžaj Mallya nevyužil domácí Grand Prix k oznámení jezdeckého složení svého týmu, s rozhodnutím stále vyčkává.

Pro Force Indii v současnosti jezdí Paul di Resta a Nico Hülkenberg. Je veřejným tajemstvím, že Hülkenberg odejde do Sauberu, ale kdo ho nahradí, zatím není zřejmé, Mallya zmínil Sutila.

"Rozhodnutí o jezdcích učiním v listopadu," prohlásil spolumajitel a šéf Force Indie Vidžaj Mallya. Klíčové jednání představenstva by mělo proběhnout už tento týden.

Indický tým sice uplatnil opce na Di Restu a Hülkenberga, německý závodník však může odejít, protože tým nesplnil výkonnostní podmínku, navíc se obě strany dohodly na vyrovnání.

Mallya tvrdí, že o ničem neví. "Nabídl jsem prodloužení oběma jezdcům," uvedl pro Reuters. "Z médií slyším, že Nico podepsal se Sauberem. No, jestli to tak je, tak mu přeju hodně štěstí."

"Oficiálně mi Nico o ničem neřekl. Nesedl si se mnou a neřekl mi to. Očekával bych, že to udělá, pokud by byl na odchodu. Mám s ním výborný vztah, je to skvělý člověk. Odvedl pro nás hodně práce."

A kdo by mohl Hülkenberga nahradit, pokud skutečně odejde? "Nezapomínejte, že můžu znovu zvážit Sutila," řekl Mallya. "Sutil byl vždy rychlý. Takže je tu mnoho možností. Určitě bych ho zvážil."

Paul di Resta už před GP Indie uvedl, že je zklamaný kvůli tomu, že nepřestoupí do lepší stáje, a potvrdil své setrvání u Force Indie.

Doporučujeme

Články odjinud