Maldonado: Williams je pořád rychlý, ale nevychází nám to jako ve Španělsku

Maldonado: Williams je pořád rychlý, ale nevychází nám to jako ve Španělsku

Pastor Maldonado ujistil, že Williams neztratil nic ze své rychlosti, která mu přinesla vítězství v Barceloně. K dalšímu takovému výsledku ale znovu potřebuje trochu štěstí.

Maldonado věřil po své výhře v další triumfy a nevyloučil boj o titul, ale v následujících dvou závodech Williams získal jen jeden bod a v poháru týmů se propadl o jedno místo na sedmou pozici.

"Také jsme byli dobří," odpověděl Venezuelan na otázku Autosportu, proč Williams po Barceloně ztrácí. "Byli jsme dobří v Monaku, pořád jsme byli vpředu mezi pěti nejlepšími. V Kanadě také, jen mi nevyšla kvalifikace, ale to bylo v důsledku provozu na trati."

"Odvedl jsem maximum v tom jednom kole, které jsem měl. Pokusil jsem se a nevyšlo mi to, což se může stát. Z našeho pohledu jsme myslím byli konkurenceschopní, ale neměli jsme štěstí. Auto je dobré, já mám rychlost, pořád jsem rychlý. Jen se musíme pokusit zlepšit. Nejsme nejrychlejší, ale moc neztrácíme."

Maldonado proto nemá důvod nevěřit v další dobré výsledky. "Myslím, že moc neztrácíme, jen musíme dát vše dohromady. V posledních závodech bylo těžké všechno zvládnout, ale jsme konkurenceschopní. Musíme se jen soustředit na vlastní rychlost a všechno ostatní."

Doporučujeme

Články odjinud