Lowe doufá v singapurský double bez dramat

Lowe doufá v singapurský double bez dramat

Technický ředitel Mercedesu Paddy Lowe doufá, že se týmu v Singapuru podaří znovu dosáhnout na dvojité vítězství, tentokrát však bez dramat.

Lewis Hamilton před týdnem vyhrál Velkou cenu Itálie, zatímco týmový kolega Nico Rosberg podtrhl úspěch Mercedesu druhým místem.

Zástupci stáje však po závodě čelili otázkám ohledně konspiračních teorií, které tvrdily, že chyba Rosberga, jež do čela vynesla Hamiltona, byla skrytá týmová režie a trest za kolizi v Belgii.

„Jako tým jsme byli neuvěřitelně šťastní z výsledku v Monze,“ řekl Lowe. „Je to jeden z těch velkých okruhů sezóny a vyhrát na něm je náročné, nemluvě o zisku dvojitého triumfu, takže to bylo velice uspokojivé.“

Ještě uspokojivější by však podle Loweho byl double bez zbytečných dramat okolo. V takový scénář Brit doufá pro nadcházející noční závod v Singapuru.

„Je to vždycky akcí nabitý závod plný incidentů, ve kterém charakter okruhu a horko hrají roli v odstoupeních, ať už kvůli mechanické závadě nebo lidské chybě.

My se budeme snažit vyhnout všem dramatům a odjet s dalším silným výsledkem, zatímco sezóna vstupuje do své poslední třetiny.“

Doporučujeme

Články odjinud