Lowe  je spokojen, jak se Mercedes přizpůsobil změnám pneumatik

Lowe je spokojen, jak se Mercedes přizpůsobil změnám pneumatik

Nová akvizice technického týmu Mercedesu Paddy Lowe se těší, až se bude více podílet na práci v týmu, ve kterém vidí potenciál do nadcházejících závodů. Je spokojen, jak se stáj v průběhu sezony zlepšuje.

Nový výkonný technický ředitel Mercedesu Paddy Lowe si pochvaluje pokrok, který Mercedes během sezony udělal. Bývalý inženýr Williamsu a McLarenu se svého nového zaměstnání oficiálně ujal před Velkou cenou Kanady.

Na letošním monopostu W04 se ještě Lowe podílet nemohl, ale už nyní vymýšlí jeho zlepšení. Má radost z nedávných úspěchů týmu, které mu dodávají optimismus do zbytku sezony. "Zlepšení nesouvisí se mnou. Tým letos vyrobil skvělé auto. Byly tu dva problémy, kterým bylo třeba porozumět, především v závodním režimu, ale rozhodně jsme udělali pokrok," řekl pro Sky Sports.

"Zkusili jsme nějaké věci. Tým je velmi silný a odvádí skvělou práci, aby porozuměl problémům a adaptoval se za chodu na nové podmínky, protože pneumatiky se měnily. Doufejme, že jsme teď dosáhli stability, a to je velmi slibné pro nadcházející závody," věří.

Doporučujeme

Články odjinud