Lotus Tonyho Fernandese bude závodit v kombinaci černé a zlaté barvy

Lotus Tonyho Fernandese bude závodit v kombinaci černé a zlaté barvy

Tým Lotus se příští rok vrátí k legendárnímu zbarvení ze sedmdesátých a osmdesátých let, pro které byla charakteristická kombinace černé a zlaté barvy.

Ačkoliv kolem jména Lotus stále není jasno, současný Lotus Racing Tonyho Fernandese si stále stojí za tím, že se příští rok bude jmenovat Team Lotus, a proto hodlá použít i barvy starého týmu Lotus.

"Když jsme poprvé představili náš vůz 2010, všichni souhlasili s naším rozhodnutím vrátit na startovní rošt historické zelenožluté zbarvení," řekl výkonný ředitel Lotusu Racing Riad Asmat. "Vím, že návrat legendárního černozlatého zbarvení na trať se dočká ještě větší podpory, protože hraje na emoce fanoušků po celém světě."

Na barevné úpravě vozu Lotus pro sezónu 2011 se můžou podílet fanoušci, vítězný návrh zajistí svému autorovi účast na odhalení nového monopostu. Detaily soutěže zveřejní tým na svých stránkách www.lotusracing.my.

Na jméno Lotus si ve formuli 1 ovšem dělá nárok ještě Group Lotus, která jedná o partnerství s týmem Renault. Kdo se nakonec bude moci jmenovat Lotus, zatím není jasné, více zde.

Doporučujeme

Články odjinud