Lewis není žádný pařmen, říká jeho fyzioterapeutka

Lewis není žádný pařmen, říká jeho fyzioterapeutka

Lewis Hamilton je často kritizován za svůj životní styl. Někteří si dokonce myslí, že to sehrálo roli při souboji o titul v roce 2016.

Hamiltonova fyzioterapeutka Angela Cullen ale tento pohled na trojnásobného mistra světa odmítá.

Jezdci formule 1 hodně cestují. Opravdu velmi hodně. Lewis Hamilton je ale znám tím, že cestuje ještě více. Zatímco někteří jeho kolegové žijí usedlejší rodinný život, Hamilton praktikuje značně odlišný až bohémský styl. Nebo ne?

Angela Cullen, která je fyzioterapeutkou Hamiltona, i když se popisuje spíše jako výkonnostní trenérka, s tím nesouhlasí.

„Strávila jsem s ním celý rok a na party jsme byli snad čtyřikrát,“ řekla Cullen, jejíž slova cituje F1i. „Není to pařmen. Pokud máte třítýdenní přestávku mezi závody, může si dát drink na oslavu vítězství. Pokud je ale příští týden závod, tak nepije vůbec. Občas dělá šílené věci, ale ne více než jakýkoliv normální člověk.“

GettyImages-617403316.jpg

Co vlastně Cullenová, která jinak pracuje ve švýcarské Hintasa Performance, dělá? „V průběhu závodního víkendu je mým úkolem eliminovat případné vnější faktory. Může se tak soustředit jen na svou jízdu a nemusí se starat o nic jiného. Probudím ho, sestavím jeho jídelníček, jezdím s ním na trať.“

Flat-out or nothing! These sleds are unstoppable! 🏔🙌🏾 @skidooofficial #skidoo #Freeride #ambassador 📽X @thejonnyhynes

Video zveřejněné uživatelem Lewis Hamilton (@lewishamilton),

Foto: Getty Images / Clive Mason, Lars Baron

Doporučujeme

Články odjinud