Lewis mi za služby zaplatil tři milióny liber, vzpomněl si Hamilton starší

Lewis mi za služby zaplatil tři milióny liber, vzpomněl si Hamilton starší

Anthony Hamilton u soudu obrátil a přiznal, že za manažerské služby svému synovi dostal zaplaceno, a to nemalé peníze.

Minulý týden se Hamilton starší u soudu dušoval, že od svého syna Lewise, jemuž dělal manažera do roku 2010, nedostal ani cent.

Tento týden však svoji výpověď změnil a přiznal, že celkem dostal 3 milióny liber. "Úplně jsem zapomněl, že tu byla smlouva mezi Lewisovou a mojí společností. Za roky 2007, 2008 nebo 2009 jsem nikdy nevystavil fakturu."

"On zaplatil poté, co jsme se rozešli v roce 2010. Pořád platil HMG (Hamilton Management Group) půl miliónu liber ročně až do roku 2012."

Tato fakta vyšla najevo v rámci soudního procesu, který řeší spor mezi Hamiltonem starším a Paulem di Restou o předčasné vypovězení manažerské smlouvy.

Nařčení, že minulý týden poskytl zavádějící důkazy, se Hamilton bránil slovy: "To není pravda. Já osobně jsem zaplaceno nedostal, ale moje společnost dostala zaplaceno."

S důkazy, které Hamilton předkládá, má u soudu více problémů. Nejdříve se také bránil obvinění, že antedatoval některé emaily, ale pak přiznal, že k tomu mohlo dojít proto, že technici u něj doma instalovali zabezpečovací systém, přičemž několikrát změnili datum v jeho iPadu.

Přiznal také, že Di Restovi lhal o sponzorovi Go Fast, se kterým chtěl skotský jezdec uzavřít smlouvu. Hamilton tvrdí, že nabídka Go Fast byla jasný podvod, proto si vymyslel, že smlouvu není možné uzavřít z důvodu, že příslušná práva vlastní Force India.

Doporučujeme

Články odjinud