Lewis Hamilton fušuje do muziky, nahrává hip hopové album

Lewis Hamilton fušuje do muziky, nahrává hip hopové album

Pilot Mercedesu rád říká, že by byl rád osobností i mimo závodní dráhu. Jak se zdá, dělá vše pro to, aby dosáhl svého cíle. Na pomoc si přizval známého hudebníka Angela.

Hamilton vždy choval velkou náklonnost k muzice. Na závody ho byla navštívit už pěkná řádka hudebních hvězd, převážně pak z oblasti hip hopu a r'n'b. Svůj čas v poslední době mimo tělocvičnu a závodění trávil i v nahrávacím studiu, kde spolupracuje s hudebníkem, zpěvákem a skladatelem Angelem, který se mimo jiné podílel na písních Rihanny, Dizzee Rascala či Franka Oceana. 

Osmadvacetiletý závodník již v minulosti několik písniček nahrál, zatím to však pokaždé bylo pouze "do šuplíku". Tentokrát ovšem existuje šance, že by svou novou desku představil veřejnosti.

"Lewisovy písničky, který už máme nahraný, jsou sakra cool! Určitě zní líp než spousta jiných lidí. Je to řádnej zpěvák. Takovej závan čerstvýho vzduchu. Má fakt v pohodě hlas. Doufám, že to půjde ven, protože je to fakt šílený. Zatím teda pouze nahrává. Je to perfekcionista a nechce nic uspěchat. Když to nezní dobře, nahrává znova. 

Jeho styl je hodně širokej. Občas zarapuje, takovým tím drsným jižanským stylem, jindy zase zazpívá popový nebo soulový písničky. Děláme všechny možné žánry. Na papír jsme hodili už kolem dvanácti písniček," prozradil na Hamiltona Angel, jehož kořeny rovněž leží v Grenadě. 

Nicole Scherzinger, Hamiltonova přítelkyně a hudební hvězda, svého milého v jeho hobby podporuje. Zatím to ale nevypadá, že by tato britsko-americká dvojice nahrála nějaký duet. 

Hamilton není zdaleka prvním pilotem formule 1, který koketuje s muzikou. Damon Hill je šikovným rockovým kytaristou, Jaime Alguersuari je znám také jako DJ a například takový Jacques Villeneuve vydal notoricky známé a zoufale neúspěšné popové album Accepterais tu. 

Jaký názor na Hamiltonovy snahy máte vy, milí čtenáři? Nebojte se o svůj názor podělit v diskusi. Těšíme se na vaše komentáře! 

Doporučujeme

Články odjinud