Letos musíte formuli 1 sledovat, vyzývá Hamilton

Letos musíte formuli 1 sledovat, vyzývá Hamilton

Nové změny pravidel by z nadcházející sezony mohly učinit velmi zajímavou podívanou, jejíž rozuzlení přijde až na samotném konci. V to doufá Lewis Hamilton a dodává, že má letos vše potřebné k tomu, aby znovu uspěl.

O nových technických regulích toho již bylo řečeno a napsáno nespočet. A zatímco řadě jezdců a dalších zainteresovaných osob ze světa formule 1 se směr, jakým se královna motorsportu vydala, příliš nezamlouvá, najdou se mezi nimi i tací, kteří nastalé změny vítají. Jedním z nich je například Lewis Hamilton.      

“Novou sezonou jsem nadšen nejen jako jezdec, ale také jako fanoušek,“ prozrazuje britský mistr světa. “Jako fanoušek chcete vidět předjíždění napříč celým polem, chcete vidět jiné vítěze závodů, chcete vidět bitvu o šampionát až do poslední chvíle… Doufám, že díky změnám pro letošní rok se tomu tak stane. Tento rok se na formuli 1 musíte dívat!“ má jasno pilot Mercedesu.

Je to právě Mercedes, kterému většina paddocku před startem nadcházejícího ročníku předpovídá nejlepší formu. A Hamilton věří, že společně s německou stájí tato slova již brzy potvrdí.   

“Myslím si, že jsme na Melbourne připraveni tak, jak jen můžeme být, a já jsem do toho víc zapálený než kdykoliv předtím. Se všemi těmi změnami ve sportu a tou tvrdou prací, kterou tým odvádí, věřím, že toto může být rok, ve kterém budeme moci ukázat, čeho jsme opravdu schopni.“

“Tím nechci nijak snižovat úroveň našich soupeřů, kteří budou jako vždy velmi těžko k poražení, ale cítím se, jako že jsem vybaven všemi nástroji, které k úspěchu potřebuji. Nemůžu se dočkat toho, až začneme,“ uzavírá bojovně britský pilot.

Doporučujeme

Články odjinud