Leclerc si pochvaluje vyrovnanost tří nejlepších týmů

Leclerc si pochvaluje vyrovnanost tří nejlepších týmů

Pilota Ferrari příjemně překvapila rychlost Red Bullu. Sám však ve druhém tréninku přišel o drahocenný čas na trati, takže do kvalifikace vstoupí s menším handicapem.

Charles Leclerc (3./7.)

Verstappen z Red Bullu ve druhém tréninku skončil jen dvě desetiny za Bottasem a Vettelem. U Ferrari nezastírají, že takový posun nečekali. Charles Leclerc trochu ve druhém tréninku vyděsil své fanoušky, když se objevilo podezření na technické potíže. Kvůli kontrole vozu pak přišel o mnoho kol na trati.

„Mercedes, Red Bull, my, všichni jsou si tu velice blízko. Rozhodně jsme nečekali, že Red Bull bude tak těsně u nás. Je to ale dobrá zpráva. Alespoň se můžeme těšit na větší množství soubojů na trati, nemůžu se dočkat.

Ve druhém tréninku jsme chtěli raději překontrolovat stav oleje. Nejsme si úplně jisti, co se tam přihodilo. Co se týče samotného výkonu, myslím si ale, že jsme ve hře. Ve druhém tréninku jsem nezajel jediné čisté kolo, takže sledovat časy asi nemá moc smysl, ale s autem samotným jsem velmi spokojen.

Stále můžeme vyladit vyvážení vozu a pár dalších drobností, ale celkově bychom na tom zítra měli být dobře,“ zůstává Leclerc optimistou.

Foto: Getty Images / Dan Istitene

Doporučujeme

Články odjinud